Articles worth reading
Njena LJEKOVITA svojstva su već 5.000 godina dobro čuvana TAJNA! Evo čemu ona sve pomaže!

Njena LJEKOVITA svojstva su već 5.000 godina dobro čuvana TAJNA! Evo čemu ona sve pomaže!

access_time 3 months ago

Nim je ljekovita biljka koja se koristi od strane indijskih praktikanta više od 5.000 godina. Činjenica da se i dalje

UČINITE NEŠTO ZA SVOJ NAJVAZNIJI ORGAN..

UČINITE NEŠTO ZA SVOJ NAJVAZNIJI ORGAN..

access_time 1 year ago

Svakodnevno možete učiniti nešto za svoju jetru. Naime, na prazan je želudac potrebno popiti kašiku maslinovog ulja pomešanog s limunovim

SRPSKI KARDIOLOG PRONAŠAO NEOBIČNU CAKU ZA IZBJEGAVANJE INFARKTA!

SRPSKI KARDIOLOG PRONAŠAO NEOBIČNU CAKU ZA IZBJEGAVANJE INFARKTA!

access_time 1 month ago

Kardiolog Urgentnog centra Beograd, profesor doktor Predrag Mitrović naučno je dokazao da slušanje omiljene muzike djelotvorno utiče na srčane bolesnike.

EVO ŠTA JE KONZUMIRAO ČOVEK KOJI JE IZLEČIO DIJABETES BEZ LEKOVA!

EVO ŠTA JE KONZUMIRAO ČOVEK KOJI JE IZLEČIO DIJABETES BEZ LEKOVA!

access_time 12 months ago chat_bubble_outline 0 comments
shareShare this post
Pre četiri godine Z.Z. iz Širokog Brijega dijagnostikovan je dijabetes i visok pritisak. Insulin i lekovi za pritisak bili su neizbežni.

Konzumiranjem sirovog voća i povrća uspeo je da pobedi svoje bolesti!

Šećer je otkrio pre 4 godine i to sasvim slučajno. Naime, stalno je osećao žeđ. Kad je otišao lekaru, usledio je šok. Izmeren mu je šećer 29 i saopšteno da je njegova gušterača mrtva i da više neće moći živeti bez insulina.

Z.Z. se pomirio s tim. Iako nevoljno, prihvatio je to, redovno je sebi davao insulin, pomalo se bavio sportom. Međutim, vremenom su se pojavili i drugi zdravstveni problemi. Nivo triglicerida se povisio na 16, pritisak na 150/100, pio je mnogo tableta …

Na Staru godinu 2013. odlučio je da je dosta bolesti i okrenuo je novi list kada je, kako kaže, upalio TV i pogledao emisiju „Na rubu znanosti“ u kojoj je gost bio dr. Ivan Zirdum koji punih 12 godina živi na sirovoj hrani.

Gledao je i razmišljao, pa zašto ne bi probao. Kupio je blender i započeo novi život.

Za 7 dana imao je isto toliko iskušenja i sve ih je uspešno prošao. Za vrlo kratko vreme pokazali su se rezultati. Nivo šećera pao je na 5.

Nije mogao da veruje. Odlučio je da sebi više ne daje insulin, jer mu je bilo logično da pri takvoj ishrani šećer ne bi trebalo da raste. Razmišljao je na način da će, ako i pođe rasti, dati sebi insulin. Ali sve je bilo dobro. Uskoro su počeli spadati i kilogrami.

Svaki dan imao je pola kg manje. Za nekih 25 dana izgubio je 11 kg. 4 meseca nakon odluke prelaženja na sirovu hranu postao je potpuno drugi čovek. Osim što više ne koristi insulin, pritisak mu je 120/70, trigliceridi 1,4, izgubio je više od 20 kilograma, živi bez ijedne tablete i oseća se fantastično.

Recept omiljenog napitka

Njegov najdraži sok jeste onaj od jednog pregršta raštike, 5 kivija, 2 banane, jabuke i u to se sipa pola litre vode. Ujutru popiti pola litre soka, a ostalo tokom dana. Osim toga, kad se oseti glad treba stalno jesti voće, voćne salate, a zbog vitamina B 12 koji je jako potreban ljudskom organizmu u ishranu ubacite tunjevinu.

Suština svega je da nema gladi, jer mozak ne zna da je želudac prazan, on dobija informaciju preko krvi, a u krvi ima sve što treba.

(kucnilekar)

shareShare this post
content_copyCategorized under

No Comments

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

Submit an answer

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.

Close