Articles worth reading
PRIRODNI LEKOVI ZA PROŠIRENE VENE

PRIRODNI LEKOVI ZA PROŠIRENE VENE

access_time 1 year ago

Stanje proširenih vena je 4 puta više zastupljenije kod žena, nego kod muškaraca. Proširene vene se uglavnom javljaju na nogama,

Riješite se BOLA ZAUVIJEK i to za samo JEDNU sedmicu – zglobovi, noge i leđa

Riješite se BOLA ZAUVIJEK i to za samo JEDNU sedmicu – zglobovi, noge i leđa

access_time 6 months ago

Davno sam pročitala savjet jednog vojnog ljekara o tome kako održati zglobove u dobrom stanju i istovremeno otkloniti mnoge probleme

Ime govori sve! Krema za podmlađivanje, utrljajte na kožu i vidjet ćete da čuda postoje!

Ime govori sve! Krema za podmlađivanje, utrljajte na kožu i vidjet ćete da čuda postoje!

access_time 1 year ago

Starenje je potpuno prirodan proces koji se događa svima nama vremenom. Počinjemo primjećivati prve znakove starenja na licu, odmaj počnemo

Stavite ovu smjesu ispod jezika pre nego što legnete i nikada se više nećete probuditi umorni! Evo i kako

Stavite ovu smjesu ispod jezika pre nego što legnete i nikada se više nećete probuditi umorni! Evo i kako

access_time 4 weeks ago chat_bubble_outline 0 comments
shareShare this post
loading...

Vrlo jednostavno i potpuno prirodno rješenje u borbi protiv nesanice. Nećete zažaliti, a ujutru ćete se osjećati svježi i odmorni. Ako i nemate ove sastojke, lako ih je naći u bilo kojoj bolje snabdevenoj radnji ili u prodavnicama zdrave hrane.

umor.budjenje

U posljednje vrijeme, istraživanja su pokazala, da je kvalitet i količina sna smanjena i kod muškaraca i kod žena. Sa normalnih 7-8 sati, spala je na 6-7 sati. Možda ne djeluje kao velika promjena, ali jeste za tijelo kome je potreban odmor.

Nedovoljno sna izaziva nestabilnost u organizmu i on počinje da se buni. Mozak pokušava da dobije svoj odmor i isključuje se, što može dovesti do poteškoća u poslu, kao i u životu. Ali šta ćemo sa noćima kada, jednostavno, ne možemo da zaspimo?

Te noći se pojavljuju, a sutradan nam je neminovno loš dan. Evo načina na koji možete da se riješite ovakvih noći. Sve što vam je potrebno je da napravite ovu smjesu. Vrlo jednostavna za spremanje.

loading...

Sve što vam je potrebno su dva sastojka: 5 kašičica meda i 1 kašičica ružičaste himalajske soli. Sa ova dva sastojka, san vam je obezbijeđen. Pomoćiće vam da se odmorite za naredni dan.

Himalajska so sadrži više od 80 minerala i elemenata koji su potrebni tvom telu za različite procese za revitalizaciju tela. Med ima glukoze koja pomaže razvoju ćelija i obezbeđuje energiju

Kombinacija soli i meda povećava lučenje serotonina, i smanjuje stres, zbog čega lakše zaspimo. Probajte ovu smjesu i dozvolite vašem tijelu da odmori i spremi se za naredni dan.

Pomješajte ova dve sastojka i stavite ih u stalenu posudu. Možete napraviti količinu koju god želite. Odnos je 5:1. Samo uzmite malo ove smjese pod jezik svake večeri prije spavanja i pustite je da se sama otopi. Nedostatak sna je je jedan od uzročnika i okidača nekih ozbiljnih bolesti. Statistika kaže da ljudi koji nemaju dovoljno sna češće imaju srčanih problema.

2011. medicinska studija koja je izvršena na oko 475 000 ljudi, je otkrila da nedostatak sna povećava rizik od srčanih oboljenja za 48%, a rizik od šloga za 15%. Samo napravite ovaj rastvor i pretvorite uzimanje ove smjese u svoju naviku.

Izvor: fokuzz

shareShare this post
content_copyCategorized under

No Comments

comment No comments yet

You can be first to leave a comment

Submit an answer

info_outline

Your data will be safe!

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.